Μια νέα καινοτομία

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ασχοληθήκαμε εδώ και πέντε χρόνια με την δημιουργία ιστοσελίδων με την επωνυμία Isto Creation.

Δημιουργήσαμε διαφόρων τύπων ιστοσελίδες και προωθήσαμε έτσι με αυτόν τον τρόπο το ηλεκτρονικό εμπόριο της διάθεσης προϊόντων στην αγορά, επίσης έχουμε ασχοληθεί και με την προώθηση προϊόντων στον τομέα της διαφήμισης.

Εδώ και αρκετό καιρό βλέποντας τις ανάγκες της αγοράς να επεκτείνονται και να γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες με τον ανταγωνισμό αλλά και τις ανάγκες όλων των ανθρώπων, εμπόρων και καταναλωτών να έχουν την ανάγκη περισσότερων αγορών και οι καταναλωτές να αναζητούν φθηνές υπηρεσίες που όλοι μας θέλουμε κατ επέκταση διότι κάθε ένας από εμάς είμαστε ανεξάρτητα της επαγγελματικής μας ιδιότητας κι ένας καταναλωτής (πελάτης) που θέλει φθηνές υπηρεσίες και προϊόντα.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την ιστοσελίδα που θα μας βοηθήσει όλους στο χώρο της αγοράς, πελάτες και επαγγελματίες να βρίσκουμε καλές υπηρεσίες και να δημιουργηθεί έτσι ένα είδος αυτορρύθμισης της αγοράς όπου όλοι θα προσαρμόζονται στις εκάστου ανάγκες προσφοράς και ζήτησης.

Ευελπιστούμε λοιπόν να γίνει ένας διαδικτυακός τόπος όπου όλοι θα αγαπήσουμε και θα μας βοηθήσει να εξελιχτεί η αγορά και να επωφεληθούμε όλοι. Ελπίζουμε και θέλουμε να είσαστε μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια.

Με εκτίμηση η ομάδα,

Η ομάδα του Simferi.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

To email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με *